Investfarm – Impex DOO Beograd je formiran 2009. godine, sa ciljem  iznalaženje rešenja  u domenu ekološkog inženjeringa – organizovanog preuzimanja, transporta, privremenog skladištenja i konačnog zbrinjavanja medicinskog, farmaceutskog, hemijskog, ambalažnog i drugih vrsta opasnog i neopasnog otpada.

S obzirom na visoko razvijenu potrebu za društveno odgovornim ponašanjem, Investfarm – Impex DOO Beograd je stvorio optimalne kadrovske, tehničke i organizacione uslove za sistemski vođene procedure zbrinjavanja otpada, koje odgovaraju važećim zakonskim aktima.

Kako je oblast ekološkog inženjeringa relativno nova u  Republici Srbiji, a istovremeno uključuje i pravni i tehnološki aspekt poznavanja materije, kompaniju Investfarm – Impex DOO Beograd čine ljudi sa specifičnim znanjima i bogatim iskustvom iz različitih oblasti, referentnih ovoj problematici. S tim u vezi, naša jednako važna delatnost je i pružanje konsultantskih usluga iz oblasti u kojoj poslujemo, bilo da se radi o implementaciji sistemskih rešenja bezbednog zbrinjavanja otpada ili o hitnim intervencijama u situacijama koje proizvode čine rizičnim za dalje distribuiranje i skladištenje.

Najbolji dokaz naše posvećenosti i profesionalnosti u ovoj oblasti jeste lista od preko 1000 klijenata sa kojima smo do sada ostvarili uspešnu saradnju.

 

„Uspeti je lako .
Samo  učinite pravu stvar , u pravo vreme, na pravom mestu.“
Arnold Glascow